top of page
Coach Halim met bokshandschoenen in zijn handen tegenover mannelijke client die bandages om zijn handen wikkelt
Vrouwelijke client vanaf de rug gezien tegenover coach Halim in de boksring
Coach Halim shirt gezien vanacht met de tekst: We don't Play Boxing

OVER BOKSTHERAPIE

Zijn er thema's uit je verleden, pijnlijke situaties​ of nare ervaringen die jou nu nog belemmeren om van het leven te genieten? Heb je soms het gevoel meer bezig te zijn met overleven dan echt leven? Wil je graag meer mentale veerkracht, of dat nu persoonlijk of professioneel is? Heb je de behoefte om eens volledig je emoties te kunnen uitten zonder dat iemand daar iets van vindt? Dan kan Bokstherapie een krachtige en betekenisvolle bijdrage leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij Bokstherapie Breda word je begeleid door een ervaren bokstherapeut die de juiste balans bieden tussen fysieke uitdagingen en mentale ondersteuning. Elke sessie is ontworpen om je persoonlijke groei te stimuleren en je te helpen een dieper begrip van jezelf te bereiken.

Jouw Reis Begint bij het gratis intakegesprek

IMG_3192.jpg
IMG_3201.jpg

Het intakegesprek is een kans om jouw verhaal te delen en samen te ontdekken hoe bokstherapie kan bijdragen aan jouw welzijn. Ik streef naar een open, ondersteunende en veilige omgeving, waarin jij je comfortabel genoeg voelt om je verhaal te delen.Bereid je voor om niet alleen fysiek, maar ook mentaal te groeien. Jouw reis naar persoonlijke groei begint hier.

 

Wat kun je verwachten?

 

1. Kennismaking: We beginnen met een warm welkom en een kennismaking. Dit is een kans voor jou om meer te weten te komen over onze benadering en voor ons om jou te leren kennen.

 

2. Jouw Doelen: We zullen praten over wat je hoopt te bereiken met bokstherapie. Of het nu gaat om stressvermindering, emotie regulatie, zelfontwikkeling, of iets anders, jouw doelen staan centraal.

 

3. Ervaring met Boksen: Ben je nieuw in de bokssport? Maak je geen zorgen. We zullen jouw ervaring met boksen bespreken, inclusief eventuele zorgen of vragen die je hebt. Ervaring is dus niet belangrijk om met bokstherapie te beginnen.

 

4. Gezondheid en Veiligheid: Jouw welzijn staat voorop. We zullen jouw gezondheid bespreken, inclusief eventuele fysieke of mentale gezondheidsuitdagingen, om ervoor te zorgen dat de bokstherapie veilig en effectief is.

 

5. Verwachtingen: We zullen de verwachtingen bespreken, van de frequentie van sessies tot de aard van de oefeningen. Dit creëert een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten tijdens jouw traject.​

Investering in jezelf

Na het gratis intakegesprek kijken we wat het beste voor jou voelt op dat moment. Omdat we een basis willen bouwen met elkaar en daarop voortborduren is het belangrijk dat we een minimaal aantal sessies met elkaar hebben. Daarom starten we een traject altijd met een pakket.

Na het afronden van een traject, zijn er naar behoefte ook losse sessies te boeken.

5 sessies

10 sessies

Losse sessie

EUR 399

EUR 785

EUR 80

Wij werken bewust contractvrij. Dit betekent dat wij geen contracten hebben afgesloten met zorgverzekeraars. Onze sessies zijn daardoor niet declarabel bij de zorgverzekering. Echter, er zijn werkgevers of instanties die bereid zijn een bijdrage te leveren aan de kosten.

Onze tarieven zijn helder en transparant. Je zult bij ons nooit geconfronteerd worden met onverwachte kosten achteraf. De sessies worden vooraf gefactureerd.

Voor zakelijke facturen zijn de prijzen ex btw.

Betalen in termijnen?

 

We zouden het jammer vinden als je om financiële redenen niet zou kunnen starten met het traject van bokstherapie. Het is mogelijk om de kosten in twee termijnen te betalen.

IMG_3523.jpg

Adres

Spinveld 66a10

4815 HT Breda

Volg ons

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page