top of page
Over de schouder van coach Halim gezien vrouwelijke client die tegen de hangende bokszak stoot met bokshandschoenen aan
Coach Halim die stoten ontvangt op de pads van mannelijke client
Coach Halim die een stoot op zijn dekking ontvangt van een vrouwelijke client

OVER BOKCOACHING

Onze benadering combineert de fysieke activiteit van (kick)boksen met diepgaande mindset coaching, voor meer persoonlijk leiderschap en mentale groei. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met (kick)boksen, ik pas onze aanpak aan jouw behoeftes en mogelijkheden aan, zodat je maximaal kunt profiteren van elke sessie.

We werken samen stap voor stap aan het bereiken van haalbare doelen. Na elke sessie krijg je nieuwe inzichten die je dichter bij het bereiken van je doelen brengen. Mijn aanpak richt zich niet alleen op het versterken van je persoonlijke kracht, maar ook op het ontwikkelen van veerkracht en innerlijke balans, wat essentieel is voor langdurige groei en welzijn.

We gaan ontdekken waar je onbewust onbekwaam bent, om het proces in gang te zetten naar onbewust bekwaam.

Kom langs en ervaar hoe bokscoaching je kan helpen om sterker, zelfverzekerder en veerkrachtiger te worden.

IMG_3566.jpg

Tarieven

Na het gratis intakegesprek kijken we wat het beste voor jou voelt op dat moment. Omdat we een basis willen bouwen met elkaar en daarop voortborduren is het belangrijk dat we een minimaal aantal sessies met elkaar hebben. Daarom starten we een traject altijd met een pakket.

Na het afronden van een traject, zijn er naar behoefte ook losse sessies te boeken.

5 sessies

10 sessies

Losse sessie

EUR 399

EUR 785

EUR 80

Ik werk bewust contractvrij. Dit betekent dat ik geen contracten heb afgesloten met zorgverzekeraars. De sessies zijn daardoor niet declarabel bij de zorgverzekering. Echter, er zijn werkgevers of instanties die bereid zijn een bijdrage te leveren aan de kosten.

Mijn tarieven zijn helder en transparant. Je zult nooit geconfronteerd worden met onverwachte kosten achteraf. De sessies worden vooraf gefactureerd.

Voor zakelijke facturen zijn de prijzen ex btw.

Betalen in termijnen?

Ik zou het jammer vinden als je om financiële redenen niet zou kunnen starten met het traject van bokscoaching. Het is daarom mogelijk om de kosten in twee termijnen te betalen.

IMG_3284.jpg

Adres

Spinveld 66a10

4815 HT Breda

Volg ons

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page